Dag 8 – Konsert i Vero Beach

 26 januari, 2018 |
|
0

Efter en ledig dag är det dags att förflytta sig längre söderut genom Florida. Vi ska till Port St Lucie och Vero Beach först. Men då en av våra två bussar inte riktigt vill starta krävs beslutsamhet från vår turnéchef Masha. Hon är den som har svar på alla frågor och som omgående ser till att hyra och sedan också ratta minibussen som krävs. Alla får inte plats i den fungerande bussen, särskilt inte med all packning som också måste med. Den fungerande bussen packas till bredden, höjden och längden – som en avancerad omgång av spelet Tetris. Det är soligt och fint ute och konserten i The Villages men vi behöver komma iväg för att inte komma för sent till kvällens utsålda konsert i Community Church, Vero Beach.

Medan vi åker i två fordon, får busschauffören Hans Hauser se till att laga den andra bussen tillsammans med en mekaniker. Återseendet efter konserten då Hans rullar in på kyrkans parkering är hjärtligt och välkommet!

En utsåld kyrka och en väldigt entusiastisk publik tackar med rungande applåder. Att man också har brittiska Royal Philharmonic Orchestra och Academy St Martin in the Fields på säsongens konsertprogram understryker att man är van vid kvalitet i Vero Beachs stora konsertkyrka.

Från pianokonsertens sista sats och publikens reaktioner.

Några bilder från konserten (före under och efter) från Community Church, Vero Beach, Florida.

Kvällens solist Nareh Arghamanyan möter två bekanta från publiken.


Konsertseriens volontärer träffas för en genomgång.


I förgrunden, violinisterna Ida Hallström och Andreas Roslund, på stolen Lennart Palm (viola) och längst bak – Lovisa Kowalczyk (violin)


Solohornisten Åshilld Henriksen pratar med Ida Hallström bakom Urban Stenqvists tuba.


Fredrik Burstedts son Oscar testar om man kan sova i kontrabasfodralet.


Kontrabasisten Lena Rönér passar på att läsa lite i sin bok innan det är dags för konsert.


Pausfika Community Church: Jessica Kabirat (flöjt/picc), Mattias Hanskov Palm och inhopparna Florian och Benjamin från London.

LEAVE A COMMENT

Please wait......